Fitness Billund

Her kan du se holdplanen.

Book tid

Om Fitness Billund

Falck Healthcare Fitness Billund tilbyder træningshold og faciliteter med noget for enhver smag og til ethvert træningsniveau, lige fra nybegynderen til den rutinerede.
Der er en hyggelig stemning og veluddannet og serviceminded personale, som er klar til at hjælpe dig i gang.

Bredt sortiment af træningsudstyr
Du kan vælge imellem et bredt sortiment af træningsudstyr af de anerkendte mærker TechnoGym og BodyBikes .

Styrketræning
Du finder masser af fitnessmaskiner, hvor du kan træne alle kroppens muskler på en sikker og funktionel måde samt frie vægte i form af vægtstænger, håndvægte og TRX.

Kredsløbstræning
Der er rig mulighed for, at forbrænde kalorier og forbedre konditionen på vores kredsløbsmaskiner. Her er både løbebånd, crosstrainer, stepmaskine, kondicykler, og romaskiner til din rådighed.

Holdtræning
Hver dag afvikles forskellige holdtyper. Vi tilbyder bl.a. Zumba, Yoga, Pilates, Cirkeltræning, Bold-træning, Bodytoning og TRX og Indoor Cycling.
Skemaet tilrettelægges, så der er noget for enhver smag og træningsniveau.

Events
Vi tilbyder efterår/forår specielle aktiviteter udover det almindelige holdskema. Det kan være events som Social Cycling , Outdoor Crossfit, Dance Marathon, forskellige foredrag samt træningsforløb med fokus på årstiden som Skitræning og Løbehold, samt sundhedstiltag med Body-age vejning. Hold øje med aktivitetsplanen i dit center.

Sådan kommer du i gang
Tag beslutningen og kontakt os. Sammen finder vi det bedste medlemskab for dig og hjælper dig i gang. Tilmelding foregår ved personlig henvendelse i centeret til vores personale - Medbring gerne dit sygesikringskort og dine kontooplysninger.

Book tid hos vores instruktører
Vi vil meget gerne hjælpe dig i gang med din træning, og vi anbefaler derfor, at du ved indmeldelse også booker en tid hos en af vores dygtige instruktører til programlægning. Instruktøren sammensætter et individuelt træningsprogram med fokus på netop dine behov. Instruktøren kan bl.a. hjælpe med:

  • Vægttab
  • Forbedring af kondition
  • Øget muskelmasse
  • Korrekt teknik
  • Gener i ryg, nakke og skuldre

Hold

Falck Healthcare Fitness Billund tilbyder mange forskellige typer af træning og holdaktiviteter.

Se holdplanen her​

OBS: Vær opmærksom på at afmelde dig et tilmeldt hold senest 3 timer før holdstart. Fremmøde skal ske senest 10 min før holdstart.

Bold – hele kroppen
En effektiv og udfordrende form for "core" styrketræning, der også er sjov. Core-træning styrker bl.a. din krops korsetmuskler dvs alle støttemuskler omkring rygsøjle, lænd og mave. Samtidig vil du øge din balance og koordinationsevne og stramme op.

Cirkeltræning/Tabata
Individuel styrketræning med forskellige udfordringer/"stationer" (interval). Træning med høj intensitet.

Cycling Basis
Timen for dig, der ikke har prøvet indendørs cycling før, er nystartet eller som ønsker en god restitutionstime. Fokus på teknik med pauser undervejs.

Cycling 1 eller 2
1'eren er for dig, der er bekendt med teknikkerne omkring cycling og som har kørt tidligere. Stor intensitet men stadig en time, hvor alle kan være med.
På 2'eren giver vi den lidt mere gas og forudsætter, at du er i god form.

Cycling intro
Her er timen for dig, der ikke har prøvet cycling før, er nystartet eller som ønsker en god restitutionstime. Vi indstiller cyklen korrekt og snakker teknik.

Cycling PULS
Her har du mulighed for ved hjælp af et pulsbælte at følge dit præstationsniveau på skærmen.

Body-toning
Der arbejdes med hele kroppen. Vi får sved på panden og krydrer det med lidt aerobic og fitness dance.

TRX
TRX står for "Total Body Resistance Exercise". Vi træner hele kroppen i TRX-slyngen og især coremuskulaturen. Du lærer at bruge din egen kropsvægt i stedet for vægtskiver.

Yin Yoga/Yoga Basic
Her er der fokus på udholdenhed, smidighed, styrke og afspænding. Der arbejdes med dynamiske og statiske stillinger og vejrtrækning. Timen afsluttes med dyb afslapning/afspænding. Yin Yoga blødgør bindevævet, øger smidighed og mental velvære. Stillingerne holdes i længere tid end i Yoga Basic, der er styrkegivende strækøvelser, hvor vi også arbejder med åndedrættet. "Yoga også for mænd": udgangspunkt i øvelser, der forudsætter mindre smidighed.

Zumba/Zumba Gold
Kan du lide en dansepræget time med rytmisk koreografi, så er dette timen for dig. Kom og vær med til vores "latin-fest". Zumba Gold er med lidt lavere intensitet, men stadig med sved på panden og smil på læben.​

Pilates
Effektiv træning af rygraden og brystmuskulaturen samt vejrtrækningsteknik. Fredagstimen bliver en blanding af Pilates og Yoga.

Mor - fit igen
Mor og baby (fra 2,5 mdr. og op til 8-9 mdr.) træner sammen, og når baby sover, giver mor den fuld gas.

Tai Chi Qigong
En træningsform, der har sine rødder i traditionel kinesisk medicintradition. Der arbejdes med bløde bevægelser, der styrker koordination og muskler omkring led.

Åbningstider og kontakt

Mandag: 06:00 - 22:00
Tirsdag: 06:00 - 22:00
Onsdag: 06:00 - 22:00
Torsdag: 06:00 - 22:00
Fredag: 06:00 - 18:00
Lørdag: 08:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00


Her ligger Fitness Billund:

Falck Healthcare Fitness Billund
Aastvej 10 A
7190 Billund
Telefon 79 51 13 66
E-mail: billund@falck.dk

Send e-mail