Falck Pulse - Næste Generation af Healthcare 

skaber værdi for både medarbejder og organisation

Falck Pulse er en intelligent platform, der baseret på nogle få informationer fra medarbejderen kombineret med 300 millioner mandeårs akkumulerede sundhedsdata både måler medarbejdernes sundhedstilstand og motiverer dem til at forbedre den. Forskning viser, at mange sygdomme kan forebygges, så nøglen for os er at være proaktive og samtidig hjælpe til et sundere og gladere liv. Falck Pulse giver indsigt i sundhedstilstanden blandt virksomhedens medarbejdere, så der er mulighed for at iværksætte de nødvendige sundhedsfremmende indsatser i rette tid.


Fordele for medarbejderne

  • Direkte adgang til professionelt sundhedspersonale
  • Monitorering og forbedring af den enkeltes sundhedstilstand
  • Mulighed for at connecte og interagere med kollegaer om særlige kampagner og mål
  • Motiverende udfordringer og konkurrencer

Sundhedsscreening
Indledende digital screening af medarbejdernes nuværende sundhedstilstand- og udfordringer for at tilrettelægge et målrettet forløb med de nødvendige sundhedstiltag- og interventioner.

Motiverende aktiviteter og sundhedskampagner
Falck Pulse faciliterer digitale kampagner og udfordringer indenfor sundhedsrelaterede emner såsom mental sundhed, ernæring eller træning. Der er fokus på at engagere så mange medarbejdere som muligt, hvor den enkelte inspireres og motiveres til en sundere livsstil.

Fri adgang til sundhedsteam og digitale træningsværktøjer
Sundhedsspecialister, f.eks. sygeplejersker, fysioterapeuter og psykologer, hvis arbejde tager udgangspunkt i en holistisk tilgang til sundhed, tilbyder rådgivning indenfor sundhedsrelaterede emner som ernæring, fysisk aktivitet, mental sundhed og stress. Direkte adgang via telefon, video eller chat uden booking.

Nye vaner
Dine medarbejdere vil blive motiveret til at holde fast i de sunde forandringer via tilpassede opfølgninger efter afsluttede forløb.

En nem og samlet løsning

Altid inkluderet i vores sundhedspakker:

  • Informationspakke, motivation og kickoff
  • Strategisk sundhedsrådgiver
  • Opfølgende sundhedsrapporteringer
  • Information om seneste sundhedstendenser

 

Datadrevne indsatser virker

11,1 %

Reducerer blodtrykket

29,4 % 

Opnår vægttab

41,8 %

Nedsætter risikoen for sukkersyge

Vil du høre mere?

Kontakt Customer Success på
70 33 04 04 eller 
salg@falckhealthcare.dk