Hurtigt og bedst retur på arbejde

Alle er naturligvis interesserede i, at sygdomsperioden bliver så kort som muligt. Derfor har Falck Healthcare udviklet en række indsatser, der kan reducere sygefravær og får medarbejderen hurtigere og bedre tilbage på arbejdspladsen.

Det handler først og fremmest om behandling, hvor tidlig udredning er et nøgleord. Skader og sygdomme, der bliver opdaget og diagnosticeret tidligt, har en bedre prognose – og dermed bedre muligheder for en kortere sygdomsperiode.

Men også reaktivering er vigtigt. Har medarbejderen brug for genoptræning? Kan medarbejderen genoptage sit job, eller er der behov for justering af arbejdsopgaver?

Vi guider medarbejderen rundt i sundhedsvæsenet og gør hvad vi kan for, at intet forsinker hverken udredning, behandling eller rehabilitering.

Vælg mellem:

HurtigRask-pakken

Vi vil gerne hjælpe medarbejderen hurtigst muligt tilbage på jobbet. Det hjælper vores HurtigRask-pakke med, fordi medarbejderen får tilknyttet sin egen koordinator.

Læs mere

Hjælp ved langvarig sygdom

Jo længere medarbejderen er fraværende på grund af kompliceret og alvorlig sygdom, jo større er behovet for at have sin egen dedikerede forløbskoordinator.

Læs mere

Sundhedssikring til privatpersoner og familier

Vi hjælper dig hurtigere tilbage til hverdagen, hvis du bliver syg. Få akut sygetransport, hurtig diagnose, sundhedsfaglig tovholder og meget mere.

Læs mere