Livsstil

Livsstilen udgør den største sundhedsrisiko i Danmark
Usund livsstil er årsag til 40 % af den samlede sygdomsbyrde i Danmark. Det er især for lidt fysisk aktivitet og dårlig kost, der er med til at øge risikoen for livsstilssygdomme som fx hjerte-kar-sygdomme og diabetes.

Heldigvis har alle mulighed for at justere sin livsstil for at forebygge sygdomme. Men det er ikke altid så nemt, fordi livsstil er forbundet med vaner.

At implementere livsstilsændringer via teambuilding-aktiviteter på arbejdspladsen gør det nemmere for medarbejderne. Fordi de har det sjovt og motiverer hinanden, og fordi de mærker, at virksomheden passer godt på dem.

Motion og kostvejledning af høj kvalitet
Falck Healthcare har over 20 års erfaring i at skabe sundere arbejdspladser og medarbejdere via forbedring af kost og motion. Alle aktiviteter og rådgivning er baseret på vores erfaring og i overensstemmelse med nyeste forskning.

Vælg mellem vores livsstils-aktiviteter:

Motion på arbejdspladsen

Ved at tilbyde medarbejderne holdtræning på arbejdspladsen motiverer virksomheden til fysisk aktivitet og dermed forebyggelse af en lang række livsstilssygdomme.

Læs mere


Kost- og motionsvejledning

Med god og grundig vejledning om kost og motion får medarbejderne både den viden og de værktøjer, som skal til for at ændre vaner og dermed forbedre livsstilen.

Læs mere