Helbredsundersøgelser

Et godt helbred er en forudsætning for et langt og godt arbejdsliv
Sunde medarbejdere performer ca. 20 % bedre. Derfor hjælper Falck Healthcare med at forbedre medarbejdernes sundhed, så deres arbejdsliv bliver så godt og så langt, som de ønsker.

En helbredsundersøgelse hjælper med at identificere risikofaktorer og sygdomssymptomer, og giver dermed grundlag for at igangsætte forebyggelse i tide, så sygdomme ikke når at udvikle sig.

Tryg proces for medarbejderne
Medarbejderen får information om resultaterne og personlig rådgivning direkte fra den sundhedsfaglige ekspert, der repræsenterer Falck Healthcare. Når alle medarbejdere har været gennem de aftalte undersøgelser, giver vi virksomheden overordnede anbefalinger til indsatser, der bedst muligt kan forbedre den generelle sundhed.

Helbredsundersøgelser af høj kvalitet
Vores helbredsundersøgelser er kendt for høj kvalitet og faglig dybde. Falck Healthcare har over 20 års erfaring med at udføre helbredsundersøgelser, og vi opdaterer dem løbende, så de er i overensstemmelse med nyeste forskning.

vælg mellem 4 typer helbredsundersøgelser:

Forebyggende lægeundersøgelse

En konsultation hos en erfaren læge sætter grundigt fokus på medarbejderens sundhed og identificerer eventuelle risiko-faktorer, symptomer og behov for forebyggelse.


Læs mere

Sundhedstjek

Erfarne sygeplejersker kommer ud til virksomheden for at kortlægge medarbejdernes sundhedstilstand og vejlede i, hvordan de bedst muligt bevarer et godt helbred længst muligt.


Læs mere

Kropstjek

Stillesiddende arbejde og ensidige stillinger slider på bevægeapparatet. Kompetente fysioterapeuter undersøger kroppens tilstand ved at tjekke
motorik, bevægelighed, balance og styrke.

Læs mere

Lovpligtige sundhedstjek

Vi udfører alle typer lovpligtige sundhedstjek. Det er f.eks. relevant for natarbejdere og for medarbejdere, der er dækket af visse overenskomster med arbejdsmarkedet.


Læs mere